جمعه, ۱۸ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۲۹م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :16 رجب 1439
تاریخ میلادی : سه شنبه، 03 آوریل 2018م

شماره صدور:١٤٣٩/٠٧/٠٣

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

اختلافات و تنش‌های درون‌حزبی در زمان انتخابات، بخشی از سیاست‌های دموکراتیک است

"وعده‌های انتخاباتی" تنها در زیر نظام خلافت عملی خواهند شد

(ترجمه)

به‌تاریخ ۲۹ مارچ ۲۰۱۸م، انتخابات عمومی و میان دوره‌ای ۱۳۳ عضو حکومت محلی بنگله‌دیش، در یک فضای امنیتی قوی و مستحکم، در سراسر این کشور برگزار شد. همانند دیگر انتخابات‌های ملی و محلی، این انتخابات نیز با قتل، تنش‌های سیاسی درون‌حزبی، سرقت اوراق رأی‌دهی و تقلب‌های انتخاباتی، خراب می‌شود. بعد از ‌آن هم بازی سیاسی معروف دموکراسی-یکدیگر را مقصر دانستن- به جریان می‌افتد که در آن احزاب قانون‌گذار و رقیب‌شان، حزب ملیت‌گرای بنگله‌دیش(BNP)، یکدیگر را بخاطر تمام تنش‌ها و رویداد‌های ناگوار پیش آمده، متهم می‌کنند.

این چنین اختلافات معمول سیاسی در میان احزاب سیاسی بنگله‌دیش، مخصوصاً در زمان انتخابات، باعث ایجاد این سوال می‌شود که آیا دموکراسی غربی می‌تواند ثبات و رفاه را در بنگله‌دیش فراهم کند؟ تنها در پنج سال اخیر، اختلافات سیاسی در بنگله‌دیش باعث کشته شدن ۱۰۲۸ تن و زخمی شدن ۵۲۰۰۰ تن شده است (منبع: www.dhakatribune.com ۲۱ نومبر ۲۰۱۷م) حتی گفته‌های عبیدالقادر دبیرکل AL نیز بر موجودیت این پدیده در بنگله‌دیش گواهی می‌دهد، زمانی‌که در نومبر گذشته گفت: «دیگر صداقت و شکیبایی در سیاست موجود نیست،‌ مگر در پوستر‌ها و پرچم‌ها.» (منبع www.dhakatribune.com ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷)

در حقیقت، تمام این اختلافات و فساد‌های اخلاقی موجود در سیاست ما، محض نشانه‌های از این مشکلات‌اند، درحالی‌که ریشۀ مشکل، ذات نظام دموکراسی است. در واقع، دموکراسی به یک طبقۀ خاصی از نخبگان سیاسی و سرمایه‌داران، که در بالا رفتن از پله‌های قدرت با یکدیگر مسابقه می‌دهند، اجازه می‌دهد تا تنها منافع خودشان را تأمین کنند،‌ نه این‌که از سلامتی و تندرستی مردم حمایت کنند. در حقیقت، تنش‌ها و اختلافات سیاسی در میان این نخبگان سیاسی دموکراسی‌های جهان سوم، که مخصوصاً در زمان انتخابات بالا می‌گیرد، حاصلات فرعی و اجتناب‌ناپذیر مسابقۀ حیاتی‌شان برای بدست آوردن پول و قدرت است.

از همه مهم‌تر این‌که، ما نباید تحت تأثیر زوال دموکراسی تنها در بنگله‌دیش قرار بگیریم، بلکه جهان غرب نیز سخت کوشش می‌کند تا افت اعتبار و محبوبیت این نظام دموکراتیک را، که ثابت کرده است که نمی‌تواند از امور بشر به‌صورت مؤثر مراقبت کند، متوقف سازد. همانند بنگله‌دیش، حتی در دیگر دموکراسی‌های به اصطلاح پیشرفته جهان مثلاً: امریکا، جاپان و فرانسه، سیاسیون کاملاً با پول خریده شده‌اند و اکثریت کسانی‌که به فساد متهم اند، کسانی اند که در چند دهۀ اخیر در انتخابات برنده شده‌اند. ازینرو، حیرت‌آور نیست این‌که بدانیم گزارش انکشاف جهانی بانک جهانی در سال ۲۰۱۷م حاکی از آن بود که گردهمایی برای انتخابات در سراسر جهان، به دلیل بی‌احساسی و بی‌اعتمادی مردم به این نظام ناقص، در حال کاهش است. مراکز انتخاباتی در جهان غرب به سرعت از ناکامی سیاست‌های دموکراتیک، که آوردن عدالت، امنیت اجتماعی و اقتصادی و اصلاح سیاسی را وعده می‌دهد، آگاه می‌شود. ازینرو عجیب نیست که ببینیم در ۲۵ سال اخیر، میزان گردهمایی‌های رأی‌دهی در جهان بیشتر از ۱۰درصد افت کرده است. (منبع: qz.com ، 10 فبروری ۲۰۱۷م)

ای مسلمانان بنگله‌دیش! خشونت، بی‌حرمتی و فسادی را که امروزه شما شاهد هستید، در حقیقت نتایج "دموکراسی واقعی" است؛ هیچ نوع دموکراسی دیگری در جهان وجود ندارد، تا ماهیت و سرشت نفرت‌انگیز ایدیولوژی‌سازان و سیاسیون آن را بپوشاند، مگر خود دموکراسی؛ فرق نمی‌کند که در بنگله‌دیش یا جهان غرب باشد. حالا برای شک و تردید به دموکراسی زمان مناسبی است، چون دیگر نباید اقدامات متکبرانه و تجاوزکارانه احزاب(AL-BNP) را بخاطر افزایش قدرت‌شان، برای بهره‌کشی از ما تحمل کنیم. ما باید از شر این دموکراسی دروغین و شکننده و مزدوران دست‌نشانده در مستعمره‌های‌شان خلاص شویم، کسانی‌که فقط بخاطر کسب سعادت خودشان با یکدیگر می‌جنگند و استعمارگران غربی نیز تا زمانی‌که منافع جیوپولیتیک‌شان در آن‌جا محفوظ باشد، آنان را همراهی می‌کنند.

برعکس، خلیفه، والیان، مقامات حکومتی و سیاسیون در زیر چتر خلافت، اعمال‌شان را مطابق تقوا(ترس از الله سبحانه وتعالی) عیار می‌کنند، و برخلاف دموکراسی، نظام خلافت برای هیچ کسی اجازه نمی‌دهد تا کارهای هرزه، بیهوده و خود‌تخریبی را، مانند چیزی‌که فعلاً در زمان انتخابات مشاهده می‌کنیم، انجام دهد. تنها برنده شدن در انتخابات اساس کار خلافت نیست، بلکه خلیفه باید اطمینان دهد که در زمان برعهده‌داشتن این مسئولیت، عملکرد مردم به طور اخص بازدید می‌شود و دقیقاً جواب‌گویی صورت می‌گیرد. روایت شده است که یک روز حضرت عمر رضی الله تعالی عنه به مردم اطرافش گفت: «آیا فکر می‌کنید که وظیفۀ من بعد از این‌که بهترین‌ها را بالای‌تان مقرر کرده و آنان را به عدالت امر نمودم پایان میابد؟ آن‌ها گفتند: بلی. او گفت: نه، تا این‌که رفتارشان را نظارت نکنم و نبینم که آیا آن چیزی را که به آنان امر کرده‌ام عمل می‌کنند یا خیر.»

ای مسلمانان! حزب التحریر از شما می‌خواهد تا برای آوردن یگانه راه‌حل مشکلات مان-تأسیس خلافت راشدۀ ثانی به طریقۀ رسول الله صلی الله علیه وسلم- فعالیت کنید. ما شما را بخاطر کار برای خلافتی ترغیب می‌کنیم که تأسیس مجدد آن توسط الله سبحانه وتعالی وعده شده است.

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ﴾

[انفال: ۲۴]

ترجمه: ای کسانی‌که ایمان آورده اید!(دعوت) الله سبحانه‌و‌تعالی و پیامبر(او)صلی‌الله‌ علیه‌وسلم را اجابت کنید، هنگامی‌که شما را به سوی چیزی فرا می‌خواند که شما را حیات(و زندگی) می‌بخشد.

دفتر مطبوعاتی حزب التحریر-ولایه بنگله‌دیش

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه