پنجشنبه, ۱۷ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۲۸م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
سکولاریزم کلید تمام شر وآغازگر تمام مصیبت هاست؛ چه کسی در این آتش نسوخته است؟!
بسم الله الرحمن الرحيم

سکولاریزم کلید تمام شر وآغازگر تمام مصیبت هاست؛ چه کسی در این آتش نسوخته است؟!

(ترجمه)

بیشتر از یک قرن است که جهان در پرتگاه سقوط کرده و تحت سایه‎ی نظام سرمایه‎داری سکولاریستی وحشیی‌که جز به مادیات به هیچ چیزی دیگری احترام قایل نیست و فقط دنبال منفعت هاست، به سوی سرنوشت نا معلوم در حرکت بوده، ظلم، ستم، بیکاری، تورم و فساد در بخش های مختلف زندگی، مصيبت هاي كه از آغاز حاکمیت و تطبیق این ایدیولوژی روز جهانیان را به شب مبدل ساخته و جهان زیر حاکمیت آن به جهنم شعله ور شده نیز مبدل گردیده است. بحران های اقتصادی در بسیاری از کشورها آغاز و در مهد آن (امریکا) به اوج خود رسیده است.

در سال 2008م بحران اقتصادی جهانی رخ داد؛ بسیاری ها وظیفه‌های خویش را رها کردند و بسیاری از شرکت ها سقوط/ ورشکستگی شان را اعلام نموده و تا به امروز اثرات آن پابرجا بوده و حتی قوي تر و شدید تر نیز گردیده که قرض/ وام های امریکا به تریلیون ها دالر رسیده است. این طبیعت نظام سرمایه داری از ناحیه اقتصادی است و ملت ها پس از ده ها سال صبر، تحمل، نابودی و فشار بیش از حد كاسه صبر شان لب ریز شده و به سرک ها / جاده ها با سردادن فریادهای پیاپی و اعتراضات خشمگینی که اگر در یک کشور آرام گردید، در جای دیگر شعله ور می‎گردد، و ما مشاهده نمودیم که در تمام قاره ها، مردم به جاده ها ریختند و دلیل آن مشکلاتی هست که به اثر تطبیق این نظام به وجود آمده و با آن دست و پنجه نرم می‎کنند.

در اروپا به اثر اعلام حالت ریاضتی تظاهرات ها را مشاهده کردیم. در فرانسه، مادر سکولاریزم جلیقه زرد پوش‌ها را دیدیم که به جاده ها بیرون شده و در اعتراضات شبه مداوم اشتراک نمودند و در جستجوی راه حلی شدند/هستند که آنان را از ظلم نظام سکولاریزم حریص نجات دهد. هر گاه مدتی صداهای شان فرو نشست، دوباره به منظور دریافت راه حل آغاز گردید؛ افریقا و آسیا و مخصوصاً خاور میانه، شاهد انقلاب های عظیم و کوبنده بود. از تونس تا مصر، لیبیا، یمن، سوریه و در این اواخر در ایران، سودان، الجزایر، عراق و سپس در اخیر کشور لبنان... آیا در تمامی کشور های فوق نظام سرمایه‎داری سیکولاریزم حاکم نیست؟

جاده و خیابان های کشورهای مذکور را دیدیم که همانند آتش فشان شعله‎ور گردیده بود. و این به دلیل سود و منفعت های سیکولاریزم و راه حال های آن نبود، بلکه سکولاریزم دلیل بد بختی بوده و بسیاری از کشورهای جهان به اثر تطبیق نظام سرمایه داری وحشی، آه و فریاد های شان جهان را فرا گرفته است.

کسی که این اعتراضات را دنبال کند، در می‌یابد که مشکل یکی بوده و رنج ها مختلف که از یک پنجره سر بیرون می‎نماید که آن همانا نظام سرمایه داری سیکولاریزمی است که دین را از زندگی جدا ساخته است. باوجود این، درد ناک و اسفناک این است که عده‎ای از فرزندانِ گمراه شده و فریب خورده‎ی مسلمانان هستند که تحت عبارت "سکولاریزم راه حل است" خواستار سکولاریزم می‎باشند. اگر آنها از جمله‎ی فریب خوردگانِ نادان باشند، باید بدانند که در این مبدأ خیر، خوبی و راه حل وجود نداشته، بلکه سبب تمام بد بختی هاست. و اگر از جمله‎ی کسانی باشند که به سکولاریزم قناعت کرده اند، حوادث و بحران ها در کشورهای که در آن سیکولاریزم با تمام جهات و معنایش تطبیق می‎گردد، دروغشان را ثابت می‎سازد.

درین موقع، مسلمانان تمام اکناف جهان و بالخصوص گروه/ طیف جوانان را که در آوردن تغییر بنیادی و ریشه‎ای بر آنان اتکاء می‌شود، فرا می‎خوانیم که افکار سیاسی و شرعی خویش را بفهمند و سیکولاریزم و منادیان آن را دور بیفگنند؛ زیرا آن سکولاریزم در تناقض کامل با دین و اسلام شان بوده و شناخت دین و افکار سیاسی اسلام بر آنان فرض هست.

بنابر این، باز هم می‎گوییم که انسان ها در زندگی شان به سعادت دست پیدا نخوهند کرد و از خوشبختی بهره‌مند نخواهند شد مگر هنگامی که دولت اسلامی، دولت خلافت راشده‎ی ثانی بر منهج نبوتی که الله سبحانه وتعالی برپایی آن را کرده و پیامبر صلی الله علیه وسلم مژده‎ی بازگشت آن را داده است، باز گردد. در آن زمان تمام خیر و خوبی ها را شاهد خواهید بود؛ زیرا آن دولتی است که شریعتی را تطبیق خواهد کرد که از ذات علیم و خبیر سرچشمه گرفته است نه از نظام های بشری که انسان عاجز و ضعیف آن را ساخته است.

نویسنده: محمد طرموش، ولایه یمن،  برای رادیوی دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر

مترجم: حمزه "پارسا"

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه